Jajka z pieczarkami

Składniki:
170-mini-SosCzosn.jpg _lub_170-mini-SosZiolo.jpg
- 4 jajka na twardo
- 10 pieczarek
- 1/2 cebuli
- 2 łyżki posiekanej natki
- 2 łyżki chrupkiego sosu - zalecany czosnkowy bądź ziołowy
- łyżka oleju
- sól, pieprz

Sposób przyrządzania:
Pieczarki i cebulę obrać, posiekać. Olej rozgrzać na patelni, włożyć grzyby, przesmażyć. Dodać cebulę, zeszklić. Całość ostudzić.
Jajka obrać, przekroić wzdłuż na pół, wyjąć żółtko. Pieczarki i cebulę zmiksować z żółtkami. Dodać Chrupki Sos i natkę, wymieszać. Przyprawić do smaku. Pastą napełnić połówki jajek.